Lokma Dökme Fiyatları

Lokma Dökme Fiyatları

Lokma Dökme Fiyatları ustasına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Usta bir elden çıkan lezzetli lokmaların fiyatından makul bir oynama olabilmektedir. En uygun fiyatlar için bizleri arayabilirsiniz.

Ağızda dağılan damakta enfes bir tat bırakan lokmanın ortalama fiyatı 1500 TL ile 4000 TL olarak değişkenlik gösterebilmektedir. 500 kişilik lokma döktürme fiyatı ile 1000 kişilik lokma döktürme fiyatı farklı olmaktadır. Kişi sayısı ne kadar fazla ise fiyat o kadar yükselmektedir. Net bir fiyat bilgisi için bizi arayabilirsiniz.

Lokma Döktürme

Lokma döktürme bir bakıma hayır işi olmaktadır. Kişi ölen bir kimsenin ardından lokma döktürmek isteyebilmektedir. Ayrıca yeni doğan bir bebeğin hayatının iyi geçmesi için lokma döktürülebilmektedir.

Hayır hasenat ve adak için lokma döktürmek Osmanlı döneminden kalma bir gelenek olarak bilinmektedir. Hayır işleriniz için bizi tercih edebilirsiniz.

Lokma döktürme fiyatları genel olarak uygun fiyat aralığında seyretmektedir.

Hayır Lokması

Hayır lokması denilince akla sevap işlemek adına döktürülen tuzlu lokma gelmektedir. Bu enfes lokma eşsiz kıvamı ile damakta lokum gibi dağılmaktadır. Usta elinden dökülen lokmalarımızı en güzel hayır işleriniz için döktürebilirsiniz.

Pek çok kişinin severek tükettiği yiyecek lokma olmaktadır. Ayrıca hayır işleri için sık sık kullanılmaktadır. Ustasından taze dökülmüş lokma hayır işlerinde ve kandil günlerinde kullanılmaktadır.

Lokma dökmek çok eski bir gelenek olsa da hayır işleri için hala kullanılmaktadır.

İlginizi Çekebilir