Hayır Lokması

Hayır Lokması

Hayır Lokması talepleriniz için hijyenik ve sağlıklı üretim konusunda kendini kanıtlamış olan firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Siz değerli müşterilerimizin isteklerine göre hazırlayacağımız hayır lokması çeşitleri, şekil bakımından farklılık gösterebilmektedir.

Dilerseniz yuvarlak, klasik lokma dilerseniz de ortası delik halka şeklinde lokma üretimi yapılabilmektedir. Hayır lokması üretimi sırasında sadece bilindik ve kaliteli markaların malzemeleri kullanmaktadır.

Sizin belirlediğiniz gün ve saatte, yine tek kullanımlık tabaklarda dağıtılacak olan hayır lokması ile sizler de binlerce kişiye ikramlık sunabilirsiniz.

Mobil Hayır Lokması

Mobil hayır lokması hizmetimiz sayesinde, İstanbul’un tüm semtlerinde sizler de hayır lokması dağıtabilirsiniz. Kandiller, Cuma günleri veya özel günler dışında sizin için anlamlı olan günlerde de dilediğiniz zaman hayır lokması dağıtımı yapılabilmektedir.

Mobil hayır lokması firmamız aracılığı ile milyonlarca kişiye yaptırdığınız lokmanın ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Hayır lokması için lokmacı seçerken, sizler de vatandaşların sağlığını da göz önünde bulundurarak, kaliteli üretim yapan firmaları tercih etmelisiniz.

Günlük olarak yenilenen yağlarda kızartılan ve temizlik ve hijyen şartlarına uygun olarak üretilen lokmalar sayesinde sağlıklı tüketim de yapılabilmektedir. Kişi sayısına ve sizin siparişinize göre hayır lokması porsiyonları uygun sayıda ekip arkadaşlarımız tarafından ayarlanmaktadır.

Klasik hayır lokması dışında dilerseniz servis sırasında üzeri için fıstık veya fındık gibi özel talepleriniz de yine firmamız tarafından karşılanmaktadır. İstediğiniz sayıda ve sizin adınıza dağıtacak olan hayır lokması için özel taleplerinizi de bizlere iletmeniz yeterli olacaktır.

Lokma Döktürme Fiyatları

Lokma döktürme fiyatları sipariş miktarına ve özel taleplere göre değişkenlik gösterebilmektedir. Gezici hayır lokması fiyatları da yine değişebilmektedir. Hayır lokması dışında mobil araç kiralama ücretleri için de yine firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Bütçenize uygun fiyat tekliflerini almak ve en sağlıklı hayır lokması hizmetinden yararlanmak için bizlerle görüşebilirsiniz. Personellerimiz hem üretim hem de dağıtım aşamasında tamamen hijyen kurallarına uygun olarak hareket etmektedir.

Sağlıklı ve ekonomik hayır lokması dağıtımı ve fiyatları için dilediğiniz zaman bizleri arayabilir ve hemen siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Kiraladığınız mobil hayır lokması aracımız sizin belirlediğiniz gün ve saatte yine sizin belirlediğiniz yerde hayır lokması dağıtımını gerçekleştirmektedir.

İlginizi Çekebilir